Opnames in onze Studio

Onze kleine maar moderne digitale studio aan huis is uitermate geschikt voor opname van vocalisten en kleine bezettingen. Lans4music heeft een gezellige geluidsopnamestudio en is gevestigd in Bussum. Het juiste adres voor demo- en opnames van bands, andere gezelschappen en solo artiesten. Maar ook kun je bij ons terecht voor stem opnames, commercials, jingles en composities op maat. Ben je solo artiest maar wil je opnames met een karaoke (backingtracks) of een complete band? Of schrijf je liedjes maar wil je ze door professionals laten uitvoeren? Ben je zanger(es) en wil je een nummer voor je laten componeren? Bij Lans4music kan het allemaal!

Filmpjes of videoclips

Productie en/of montage van bedrijfsvideo’s, presentaties of websitefilmpjes, presentaties voor als je mee wilt doen aan The Voice, of The Voice Kid of gewoon omdat je het leuk vindt om een eigen werk te spelen of te zingen, is allemaal mogelijk bij ons. Misschien wil je een filmpje of een demo opnemen in onze studio. Dat kan natuurlijk en we kijken dan samen met je naar het eindresultaat. Kan die beter, dan zeggen we dat ook en gaan we uiteindelijk voor een prachtig eindresultaat.

Cover Lara Fabian    Cover Bonnie Raitt    Cover Bonnie Raitt    Cover Whitney Houston

Geluidskwaliteit laat zich moeilijk in woorden vertalen. In de studio gebruiken we alleen betrouwbare professionele apparatuur. Het is belangrijk dat jouw muzikale ideeën op de juiste manier worden weergegeven. We hebben alles van Roland wat bekend staat als één van de beste digitale opname apparatuur.

De afgelopen 13 jaar hebben wij prachtige opnames gerealiseerd in onze kleine maar professionele studio. Muziek voor theaterproducties, musicals en videoproducties. Ook het uitwerken en produceren van zelfgeschreven songs hebben we tot een prachtig eindproduct gemaakt. De wensen van de opdrachtgever staan bij ons altijd voorop en we betrekken hem of haar dan ook zoveel mogelijk bij de gehele productie.

Voor de prijs hoef je het niet te laten want we kijken wat het budget is en kijken dan wat wij hiervoor kunnen bieden. Voor elk budget of doel is er een mogelijkheid! Meer informatie nodig? Neem rechtstreeks contact met ons op via onze contact pagina.